Bilder

Rymligt hus med WiFi, hall, stort kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum (badkar+dusch), tvättstuga, separat toalett och glasveranda.

Kök & matplatser

Köket har alla bekvämligheter

Köket har kyl, frys, spis, ugn, micro, diskmaskin, vattenkokare, brödrost, Nespresso (original) samt kaffebryggare.

Vardagsrum

Vardagsrum med matplats

Soffa, TV och matplats.

Badrum, toalett & tvättstuga

Stort badrum med badkar


Badrum (badkar+dusch+toalett), tvättstuga, separat toalett

Sovrum

3 sovrum med 8 sängplatser

Övervåningen har tre sovrum, två större och ett mindre. Sovrum 1 är stort och har en dubbelsäng och en enkelsäng. Sovrum 2 är lite mindre och har en säng som är 120 cm bred. Sovrum 3 är stort och har en dubbelsäng och två enkelsängar, varav en i ett eget litet utrymme. Barnsäng, barnstol och resesäng för spädbarn finns att låna.

Uteplats

Egen uteplats

Utemöbler, grill.

Övriga utrymmen

Rymligt hus med WiFi

Rymligt hus med WiFi, hall, stort kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum (badkar+dusch), tvättstuga, separat toalett och glasveranda. (Glasverandan är oisolerad och värms ej upp vintertid.)


Hela huset hyrs. Huset ligger på ägarens gård, i nära anslutning till ägarens hus, med tillgång till egen del i trädgården och uteplats.


Huset står till ert förfogande från kl. 16:00 på inflyttningsdagen och lämnas städat senast 11:00 på avresedagen.

Du städar själv huset innan avresa. Önskas städning, beställs detta vid bokning till en kostnad av 1500 kr. Lakan finns att hyra för 150 kr/person när du bokar.

Elbil får ej laddas vid huset.

Öppna spisar och kaminer är inte fungerande och kan inte eldas i.

En hund är välkommen mot extra avgift (1000 sek). Katter eller andra djur är ej tillåtet.


Omgivningar

Löa i Bergslagen

I Löa finns badplats, café, loppis, minigolf och konstutställning.

I närområdet finns även fina promenad- och cykelvägar, golfbanor, slalombacke, längdspår, vandringsleder, kanotleder och sandstrand.


Löa by har en intressant historia som varandes en av många byar i Bergslagen som en gång i tiden bidrog till Sveriges storhetstid med sin produktion av järn ur malmen från traktens gruvor. Den gamla hyttan är renoverad och går under sommaren att besöka liksom den gamla sågen och kvarnen.